Menneiden aikojen aarteet arkistoon

Sukutarinat, vanhat valokuvat ja asiakirjat suvusta ja sen jäsenistä kertovat mielenkiintoisella tavalla menneistä ajoista. Sen lisäksi että ne ovat  oivallista arkistomateriaalia, ne rikastuttavat sukutauluja ja elävöittävät sukuhistoriaa edistäen siten sukukirjahanketta.

Jos Sinulla on Vainikoihin liittyviä kuvia ja juttuja, jonka haluaisit jakaa sukulaistesi kanssa, tuo ne mukanasi, kun osallistut sukuseuran retkille ja sukukokouksiin. Tallennamme kuvat ja asiakirjat digitaalisessa muodossa ja siirrämme ne verkkosivujen arkistoon jäsenten nähtäviksi.

Voit lähettää aineistosi sukuseuralle myös sähköpostissa esim. jpg tai pdf-tiedostona. Tavallinen kirjepostikin tavoittaa sukuseuran (ks. yhteystiedot).  Lähetä ainoastaan kopiot alkuperäisistä kuvista tai asiakirjoista!

Lisää aineistoa kaivataan, sillä arkistossa on nyt etupäässä sukuseuran toimintaan liittyviä asiakirjoja kuten jäsenkirjeitä, kokouspöytäkirjoja ja valokuvia sukukokouksista ja kesäretkistä.

Jos olet seuran jäsen ja maksanut jäsenmaksun, eikä sinulla ole tunnuksia arkistoon tai olet hukannut ne, ota yhteyttä sukuseuran jäsensihteeriin tai lähetä viesti nettisivujen palaute-lomakkeella.

Liity sukuseuraan, niin pääset tutustumaan arkiston aarteisiin!

Kommentointi on estetty.