Joko luit jäsenkirjeen 3/2021?

Jäsenkirjeeessä on mm. alustavia tietoja ensi vuoden ohjelmasta ja ohjeet siitä, miten tämän vuoden sukujuhlien osallistumismaksujen kanssa toimitaan. Sukujuhlat pyritään pitämään ensi keväänä.

Kirje on luettavissa myös verkkosivujen arkistossa jäsenkirjeet-osiossa (kirjaudu ensin sisään sivuille). Siellä on myös Aili Vainikan kirjoitus Kärnäkosken linnoituksen rakennuttajasta Aleksander Suvorovista ja Maija Akkasen kirjoitus 1600-luvulla eläneestä ratsumies Jaakko Vainikasta Ruokolahdelta.

Hallitus kokoontuu joulukuun puolivälissä suunnittelemaan vuoden 2022 toimintaa. Otamme ilomielin ehdotuksia vastaan!

———————-

Sukuseuran 30-vuotisjuhlat 21.-22.8.2021 Savitaipaleella PERUTTU

Sukuseuran hallitus päätti peruuttaa sukutapaamisen, sillä Etelä-Karjala siirtyi koronan leviämisvaiheeseen 17.8.2021.

Sukujuhlaan tarkoitetut aineistot julkaistaan verkkosivuillamme. Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta vainikan.sukuseura@gmail.com

———————–

Kerro muistosi, jaa muistikuvasi! Auta meitä keräämään aineistoa vuosijuhlaan

Toivomme saavamme 30-vuotisjuhliin sukutarinoita, muisteluksia, sukuselvityksiä, lehtileikkeitä ja valokuvia suvun jäsenistä ja heidän elämästään.

Jos sinulla on aineistoa vanhemmistasi, isovanhemmistasi, nykypolven Vainikoista tai itsestäsi annettavaksi sukuseuran käyttöön, pyydämme lähettämään sen sähköpostilla jollekin hallituksen jäsenistä tai esimerkiksi osoitteeseen vainikan.sukuseura@gmail.com . Kirjepostinakin aineiston voi lähettää (katso osoite yhteydenotto-sivulta).

Saatua aineistoa käytetään soveltuvin osin myös suunnitteilla olevaan sukukirjaan.

Taavetti Pietarinpoika

Taavetti Pietarinpoika Vainikan perilliset -sukuseura perustettiin 3.8.1991 Savitaipaleella. Perustamispöytäkirja on arkistossa (ks. pöytäkirjat). Sukuseuran sääntöjä muutettiin lokakuussa 2005, jolloin nimi muutettiin Vainikan sukuseuraksi.

Kommentointi on estetty.